logo Asociace NNO

Zamyšlení pro tento web

LeoK

Proč Česká republika stále zaostává za vyspělou Evropou ve struktuře, obsahu a rozsahu veřejných služeb? Chceme umožnit rovné příležitosti příspěvkovým organizacím státu, krajů a obcí i zdola vytvořeným občanským organizacím sdružení, či obecně prospěšných společností?  Jak napomoci praktické aplikaci občanských práv v naší zemi? Jak podpořit podnikání v regionech s vysokou nezaměstnaností? Jak podpořit flexibilní formy práce, jak motivovat firmy pro jejich zavádění? Jak vytvářet pracovní místa pro příslušníky ohrožených skupin na trhu práce, včetně chráněných pracovišť a sociálních podniků?

Čtěte dál...

English version find here...

Hlavní strana Projekty a aktivity Další projekty a aktivity Nabídka - Manažerský kurz „Strategické řízení marketingu"
Nabídka - Manažerský kurz „Strategické řízení marketingu"
Projekty a aktivity - Další projekty a aktivity
Úterý, 29 Březen 2011 10:24

TutorialV rámci partnerské výpomoci si  Vám dovolujeme nabídnout manažerský kurz „Strategické řízení marketingu – aby váš marketing efektivně prodával“. Kurz zahajuje již 29.dubna 2011 a je určen jak pro marketingové, PR a obchodní manažery, i pro členy jejich týmů.

Kurz vytvořili a kvalitu garantují BIBS – vysoká škola a BIBS EU. Díky naší spolupráci Vám nyní jako našim klientům a partnerům kurz nabízíme s 10 % cenovým zvýhodněním.

Podrobnosti o kurzu (špičkový lektorský tým, obsah, termíny, OBJEDNÁVKU/přihlášku atd.) najdete v přiloženém letáku nebo na www.bibseu.cz.

Kapacita kurzu je omezena! Scan vyplněné a podepsané objednávky (přihlášky) zašlete prosím na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript nebo odfaxujete na + 420 545 570 115.

icon Pozvánka na managerský kurz marketingu (419.09 kB)

icon Objednávka Manažerského kurzu marketingu (238.25 kB)

cedag logo

Evropský výbor asociací
obecného zájmu
European Council of Associations
of General Interest
Comité européen des associations
d´interêt général

logo SKOK logoAEPN

logo CNFB

logo CpKP

logo AKCR
VISU-EYC2013-DEF-orangeweb-CS-1

Počet zobrazení článků : 130902

Copyright © 2014 Asociace NNO v České republice. Všechna práva vyhrazena.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.

Partnerství s kraji

Staň se členem

Poslání asociace

Lidé v asociaci

Přihlášení do uživatelské sekce zde.